20.10.2023

HADİS YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğümüzce Lise ve Ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen 40 Hadis Ezberleme Yarışmasında dereceye girenler düzenlenen törenle  Türkiye Diyanet Vakfı Tavas Şubesi ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla ödüllendirildi.
Ödül töreni Denizli İl Müftü Yardımcısı Hamide BELGRAT, İlçe Müftümüz Metin ÇELEBİ, Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÇÖLLÜ, kurum idari amirleri,okul müdürleri, öğretmenler ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.
Yarışmada lise ve ortaokul kategorilerinde birinci olan öğrencilerimiz 3.000₺, ikinci olan öğrencilerimiz 2.000₺, üçüncü olan öğrencilerimiz 1.000₺, 4-10 arası dereceye giren öğrencilerimiz 200₺ ve iki kategoride de katılım sağlayan tüm öğrencilerimize 100₺ ve kitap ile ödüllendirildiler.
Ödül törenimiz çesitli ikramlarla sona erdi.