05.10.2023

MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI

29.09.2023 Cuma günü saat 14:30'da, İlçemiz Merkez Yeni Cami konferans salonunda, Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Tavas İlçe Müftülüğümüz tarafından  “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans düzenlendi.
          Konferans, saygı duruşu, İstiklal Marşı, Merkez Aliağa Camii Müezzin Kayyımı Yasin YAMALI hocamızın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İlçe Müftümüz Sayın Metin ÇELEBİ hocamızın açış konuşmaları ile başladı. Ardından, konferansa konuşmacı olarak katılan Dokuz Eylül Üni. İlahiyat Fak. Emekli Öğr. Üyesi Prof. Dr. Avni İLHAN haftanın teması olan “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans verdi.
           Konferansa, ilçe idari amirlerimiz, din görevlilerimiz ve halkımız  katılım sağladı. Müftülüğümüzce yapılan program ikramla beraber sona erdi.