28.09.2023

MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE DUA VE VEFA PROGRAMI

Camiler ve Din Görevlileri, Mevlid-i Nebi Haftası ile 19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle İlçe Müftülüğümüzce dua ve vefa amaçlı kahvaltı programı düzenlendi.
             Programda şehitlerimiz, vefat etmiş gazilerimiz ile dini mübini islamı milletimize ulaştırmada gece gündüz gayret gösteren vefakar din gönüllüsü hocalarımız için Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi. Yine hayatta olan gazilerimiz ve emekli din gönüllüsü hocalarımıza da şükran ve minnetler ifade edilerek bundan sonraki hayatlarında sağlık, sıhhat, afiyet ve bereketli bir ömür temenni edildi.
             Kahvaltı programımıza şehit yakınlarımız, gazilerimiz, emekli olan her unvandaki  diyanet personelimiz, ilçe idari amirlerimiz ve Türkiye Diyanet Vakfı Tavas Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerimiz katılım gösterdiler.