07.06.2022

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Kültür Şenliği Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen '’Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum'’ projesi kapsamında İlçemiz Bağlar Mesireliği alanında 07.06.2022 Salı günü Tavas İlçe Müftülüğü organizesiyle Kültür Şenliği düzenlendi.

Denizli İl Müftülüğü bünyesinde yer alan 3 Gençlik Merkezinden biri olan Tavas Diyanet Gençlik Merkezimizde yıl boyunca, Hacı Bilal Cumhuriyet Ortaokulundan 24 öğrenci ve Sait Kalaycıoğlu Ortaokulundan 24 öğrenciyle haftanın 4 günü çeşitli oyunlar, yarışmalar, değerler eğitimi seminerleri, sportif ve sosyal etkinlikleri de kapsayan bir dizi etkinlikler gerçekleştirdik ve manevi rehberlik çalışmaları yürüttük.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemi sona ererken İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliği yaptığı Kültür Şenliğimizde; Kermes,İzcilik ekibi, oyun parkurları ve oyun istasyonlarının yanı sıra okçuluk gibi geleneksel sportif etkinliklerde yer aldı.Çeşitli oyunlar ve etkinlikler ile iyi vakit geçirerek eğlenen öğrencilerimiz, birlik ve kardeşlik duygularıyla öğlen vaktini Bağlar Camiinde eda ettiler.

İlçe Müftülüğü olarak gençlerimizin çağın becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, aklıselim, kalbiselim ve zevkiselim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacağına inandığımız 'Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum' projesinin önümüzdeki dönem daha da yaygınlaşacağına ve daha fazla öğrenciye ulaşacağını ümit ediyoruz. Milli ve Manevi değerlerle kuşanan bir gençlik inşa etmek isteyen Müftülüğümüz her daim gençlerimiz yanında olmaya ve onların destekçisi olmaya devam edecektir.

Kültür Şenliğimize Katılım sağlayan Tavas İlçe Kaymakamı Sayın Mutlu KÖKSAL’a saygılarımızı arz ediyoruz. Ayrıca İlçe Belediye başkanına, Daire Amirlerine, Siyasi Parti Temsilcilerine, Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerine, Okul Müdürlerine, Öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkürlerimizi iletiyoruz.