10.05.2019

4-6 YAŞ KUR'AN KURSUNDAN KUR'AN'A GEÇİŞ TÖRENİ

Müftülüğümüz Hacı Salih UZUNOĞLU Kur'an Kursu bünyesinde faaliyette olan 4-6 yaş kursumuzda öğrenim gören öğrencilerimize yönelik Kur'an'a geçiş töreni yapıldı.

Kur'an kursumuzda gerçekleşen törene İlçe Müftümüz Hanifi Özlen  ve öğrenci velileri katıldı. İlçe Müftümüz yaptığı konuşmada:" En kıymetli varlıklarımız çocuklarımız.Böyle kurslarımız arttıkça ülkemizde besmele çeken Kur'an okuyan evlatlarımızın sayısı da artacak. Evlatlarımızın,okuduğu Kur'anlar evlerimizi aydınlatacak ve çekmiş olduğu besmeleler soframızı bereketlendirecek. Milletimizi ve ülkemizi huzura kavuşturacak. İnşallah tüm çocuklarımız kurslarda Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenecekler. Milli, manevi ve kültürel değerlerimizi öğrenecekler. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, çocuklarımızın vatana, millete, anne ve babalarına hayırlı evlatlar olarak yetişmesini temenni ediyorum" dedi.
Minik öğrencilerin sunduğu gösteriler,okudukları hadisi şerifler ve şiirler katılımcıların neşeli ve coşkulu vakit geçirmelerini sağladı.Minik öğrencilere verilen hediyelerle program sona erdi.