23.02.2024

Denizli'de Zekat İyilik Buluşmaları

Diyanet İşleri Başkanlığı’mızın Zekat İyilik Buluşmaları projesi kapsamında Denizli İl Müftülüğü tarafından Koordine edilen Zekat Değerlendirme Toplantısının 2. Oturumu Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda yapıldı.

Zekat Değerlendirme Toplantısı Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda İmam-Hatip, Müezzin Kayyım, Kur’an Kursu hocalarımız ve Müftülük Personeline yönelik gerçekleştirildi. İmam Hatip Lisesi Cami İmam Hatibi Muhammet İslam Sav’ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun selamlama konuşmasıyla devam etti.

Programda sunumlarını gerçekleştiren Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafız Osman Şahin; "Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak yeryüzünün ihtiyaç duyulan her yerinde, dil, ırk, mezhep, meşrep farkı gözetmeksizin insanlara yardım elini uzatmakta, aynî yardımlardan nakdî desteklere, eğitimden sosyal hizmetlere ve gönüllerin ihyasına kadar birçok alanda iyilik çalışmaları yapmakta, Müslüman azınlıkların, işgallere, savaşlara ve afetlere maruz kalanların, yetimlerin, yoksulların, çaresizlerin ve kimsesizlerin yardımına koşmaktayız.” diye konuştu.

İl Müftüsü Pamuklu'nun Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafız Osman Şahin’e hediye takdimiyle program sona erdi.