28.10.2023

Denizli'de Kur'an-ı Kerim Ziyafeti

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında, Denizli İl Müftülüğü tarafından “Kur'an-ı Kerim Ziyafeti” ve “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yüzlerce Hatm-i Şerif” programı gerçekleştirildi.

Cuma namazı öncesi Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa Camii İmam Hatibi Alpcan Çelik, Üsküdar Büyük Çamlıca Camii Müezzin Kayyım Mustafa Alphayta, Üsküdar Büyük Çamlıca Camii Müezzin Kayyım Hüseyin Akbulut katılımcılara Kur'an-ı Kerim ziyafeti çekti.

Ayrıca "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yüzlerce Hatim" etkinliği çerçevesinde din görevlilerinin okuduğu yüzlerce hatm-i şerif'in duasını İl Müftüsü Abdullah Pamuklu yaptı.

Duanın ardından "Vatan, Millet Sevdasıyla Nice Yüzyıllara" konulu hutbe irat eden Müftü Pamuklu, Cuma namazını kıldırması ile program son erdi.

Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii'nde gerçekleşen programa, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, İl Müftü Yardımcısı Osman Demirel, kurum amirleri, ilçe müftüleri, şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı.