08.07.2022

Protokol üyeleri arife gününde şehit kabirlerini ziyaret etti

Denizli'de il protokolü, Kurban Bayramı arifesinde, Servergazi ve Asri Mezarlık'taki şehitlikleri ziyaret etti.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Milletvekilleri Nilgün Ök ve Yasin Öztürk, 11 'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan V. İstihbarat Albay Aziz Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, İl Emniyet Müdürü Kenan Yldız, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Veysel Yanık, İl Müftüsü Mehmet Aşık ile diğer protokol üyeleri, şehit mezarlarını ziyaret ederek buradaki şehit yakınlarının bayramlarını tebrik etti.

Şehit Mehmet Ali Doğan Kur’an Kursu Yöneticisi Halil Murat Özer’in Kur’an Kerim tilavetiyle başlayan program, İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın dua etmesiyle devam etti.

Dua sonrasında Vali Atik ve protokol üyeleri kabirlerin başındaki şehit yakınlarıyla sohbet eden katılımcılar, şehit yakınlarının bayramlarını tebrik etti.