01.01.2022

Denizlili Gençler, Anne ve Babalar Yılın İlk Sabah Namazında Buluştu.

Denizli İl Müftülüğü koordinatörlüğünde il ve ilçe müftülüklerinin merkez camilerinde  "Ailece Camide, Milletçe Duadayız " programında yılın ilk sabahında dualarda buluşuldu.

Denizli Müftülüğü tarafından organize edilen buluşmada, Müftü Ahmet  Hulusi Efendi Camiinde yüzlerce üniversiteli genç, anne ve baba  bir araya geldi. Kur'an-ı Kerim Ziyafeti, zikir ve tesbihat ile başlayan programda Denizli Müftüsü Mehmet Aşık'ın yaptığı duaya hep birlikte "Âmin" denildi.

Yeni yılda kılınan ilk Sabah Namazı Buluşması sonrası, hayırsever işadamı Ahmet Aki tarafından çorba ikramında bulunuldu.

Denizli il ve ilçelerinin tamamında yapılan program, Merkezefendi ve Pamukkale metropol ilçelerinin merkezi camilerinde de ayrıca gerçekleştirildi.