15.12.2021

Çardak İlçe Müftüsü Dumrul'dan Veda Ziyareti

Çardak İlçe Müftüsü Ömer Dumrul'un yurt dışı görevi nedeniyle, İl Müftüsü Mehmet Aşık’a veda ziyaretinde bulundu.

Müftü Dumrul'un ziyareti sırasında, İl Müftü Yardımcısı Semih Keskin ile Çardak İlçe Müftülüğü Vaizi Sinan Yılmaz hazır bulundu.

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Mehmet Aşık, “Altı aylık bir sürede olsa Çardak İlçemize yaptığınız hizmet ve çalışmalarınızdan dolayı şahsınıza teşekkür ediyorum. Yurtdışındaki yeni görevinizde Cenâb-ı Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

Müftü Dumrul ise, “Kıymetli İl Müftümüzle kısa bir süre olan altı aylık zaman diliminde beraber çalışmak nasip oldu. Çalıştığım görev süresince bizlere her daim rehberlik ederek ve tecrübenizden istifade etmeye çalıştık. Cenâb-ı Mevlâ cümlemize, sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı vazifeler yapmayı nasip eylesin ve bizleri utandırmasın.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Müftü Aşık, Dumrul'a günün anısına plaket verdi.