15.12.2021

İlçe Müftüleri Toplantısı Çameli'de Yapıldı

İlçe müftülükleri arasında işbirliği yapmak ve istişarelerde bulunmak amacıyla her ay mutat olarak gerçekleştirilen ilçe müftüleri toplantısı Çameli ilçesinde yapıldı.

Denizli Müftüsü Mehmet Aşık’ın riyasetinde yapılan toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Semih Keskin, ilçe müftüleri ve şube müdürleri katıldı. Toplantıda geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirilen "40. İl Müftüleri İstişare Toplantısı"nda alınan kararlar başta olmak üzere din hizmetlerinde gerçekleştirilecek faaliyetlerin planlanması ve değerlendirilmesi yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığının diğer hizmetleri ve gündem maddeleri görüşülerek, 81 il içerisinden örnek seçilen 10 projeden birisi olan ve Denizli Müftülüğü tarafından uygulanan “İlmek İlmek Aileme” projesi ile gerçekleştirilecek olan diğer projelerin değerlendirilmesi yapıldı.

Çameli İlçe Müftüsü Hüseyin Sözen’in Çameli İlçesi'nde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında verdiği bilgiler akabinde alınan görüş ve öneriler ile toplantı sona erdi.

Denizli Müftüsü Mehmet Aşık yaptığı konuşmada; “Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İlçe müftülerimize ve ev sahipliği yapan Çameli İlçe Müftülüğü personeline yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantı sonrası Çameli Kaymakamı ve Çameli Belediye Başkanı Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, İl Müftü Yardımcısı Semih Keskin ve şube müdürleri ile birlikte ziyaret edildi.