18.07.2019

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ İÇİN DELİKLİÇINAR CAMİİ'NDE PROGRAM DÜZENLENDİ

15 Temmuz 2016 da FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin bertaraf edilmesinden sonra 15 Temmuz tarihi, "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" olarak ilan edilmiştir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de farklı anma etkinlikleri ve programlar ile gerçekleştirilmiştir.

15 Temmuz Pazartesi günü Öğle namazına müteakip Pamukkale ilçe Müftülüğü Delikliçınar Yeni Camii'nde program düzenlendi.

Düzenlenen programda Aziz Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu ve 15 Temmuz şehitlerimiz için din görevlileri tarafından yapılan hatm-i şerifin duası İl Müftü Vekili Hasan Hüseyin Palabıyık tarafından yapıldı.