22.12.2023

ÇARDAK'TA GENÇLER KAHVALTIDA BULUŞTU

lçe Gençlik Koordinatörlüğümüzün tertip ettiği Gençlik Buluşmaları kapsamındaki kahvaltı programına İlçe Kaymakamımız Sn. Levent Küçük, Belediye Başkanımız Sn. Hüsnü Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Feyzullah Okşaş, İlçe Jandarma Komutanı Muzaffer Metin, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ömer Boyacı, İlçe Müftüsü Cesim Şahin, öğretim görevlileri, öğrenciler ve din görevlileri katıldı.
Yapılan kahvaltıdan sonra programda açış konuşması yapan İlçe Müftümüz Cesim Şahin, Cumhuriyetimizin 100. yılını ilçe protokolü ve PAÜ Çardak OSB MYO öğrencileri ile birlikte kutlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Konuşmasında Cumhuriyetimizin dini ve ahlaki değerlere verdiği önemden bahsederek ‘‘İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Meslek Yüksek Okulu iş birliğiyle üniversiteli gençlerimize yönelik bir takım projeler üzerinde çalışıyoruz. dedi. Müftü Şahin konuşmasına şöyle devam etti: Bu projeler ile genç beyinlerin içinde bulundukları durum göz önünde bulundurularak moral, motivasyon ve manevi destek sağlamak, dini manevi konularda danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunmak, gençlerin yaşadığı toplumdan kopmayan, ailesiyle ve sosyal çevresiyle iletişim kurabilen, milli ve manevi değerlere sahip bir neslin yetiştirilmesini hedeflemekteyiz. “ dedi.
İlçe Kaymakamımız Sayın Levent Küçük ise Diyanet İşleri Başkanlığının Gençlik Buluşmaları kapsamındaki bu projesinin son derece önemli olduğunu vurgulayarak Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen yapılan etkinlikler kapsamında bu kahvaltıyı organize edenleri tebrik ettiğini ifade ederek ilçe müftümüze, belediye başkanına, meslek yüksekokul müdürü ve katılım sağlayan tüm öğrencilere ayrı ayrı teşekkür etti.
Hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.