13.06.2022

ihtiyaç Odaklı Kur’an Kursları ve 4-6 Yaş Kur’an Kursunda 2021-2022 yılında Eğitim-Öğretim kapanış Programı

Çardak İlçesinde ihtiyaç Odaklı Kur’an Kursları ve 4-6 Yaş Kur’an Kursunda 2021-2022 yılında Eğitim-Öğretim gören kursiyerlere, Öğreticilerimizin  rehberliğinde hatim ve dua programları ile  belge takdim töreniyle Yıl Sonu Kapanış Programı düzenlendi.

Çardak İlçe  Müftülüğü tarafından düzenlenen yıl sonu kapanış programına, İlçe Müftü Vekili Sinan YILMAZ’ın yanı sıra, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz, Hürriyet Camii İmam Hatibi ile birlikte Öğrenci ve veliler katıldı.

Çardak Belediye konferans salonunda gerçekleştirilen program, Hürriyet Camii İmam-Hatibi  Ramazan Bayağut’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda açış konuşmasını yapan İlçe Müftü Vekili Sinan YILMAZ; , "Kur'an-ı Kerim  öğrenerek, Temel Dini Bilgiler eğitim ve öğretimini  alarak manevi hayatınıza  ışık tutacak kazanımlar elde etmenin gururunu yaşamaktasınız. Rahmet ve huzur veren Yüce Kitabımızı  rehber edinebilmeyi, Peygamber efendimizin de güzel ahlakıyla onun  hayat felsefesi  örnekliğinde hayırlı bir hayat diliyorum diyerek konuşmasının devamında,  Kur'an Kurslarımızın toplumumuz üzerindeki önemine değindi ve Programa katılan ve programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrencilerimizi, öğreticilerimizi ve velilerimizi tebrik etti.  Yeni eğitim döneminde hep birlikte  olmak duasıyla temenni ederek, 2022 yılı  Yaz Kur'an Kurslarımıza heyecanla ve sevinçle  Çocuklarımızı bekliyoruz direk konuşmasını tamamladı.

Öğreticilerimiz tarafından hazırlanan programlarda, kursiyerlerden Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve şiir dinletileri, seçme Hadis-i Şerifler, katılan konuklar tarafından beğeni ile dinlenildi.

Yapılan duaların ardından Belge takdimleri ve hatıra fotoğrafları ile programlar sona erdi.

Tüm Kıymetli Hocalarımıza, Değerli Kursiyerlerimize ve programlara katılım sağlayan konuklarımıza şükranlarımızı sunarız.