21.01.2022

"Uyuşturucusuz Toplum Hepimizin Eseri Olacaktır" ve " En İyi Narkotik Polisi Anne " projesi ve bağımlılık yapıcı madde kullanımını engellemek ve önlemek amacıyla kolluk kuvvetleri ile ihbar programı""UYUMA" .............................
Çardak İlçe Müftülüğümüz ve Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile birlikte, narkotik uzmanlarımız tarafından koronavirüs salgınına karşı tedbirler alınarak bilgilendirme faaliyetleri, "Uyuşturucusuz Toplum Hepimizin Eseri Olacaktır" ve " En İyi Narkotik Polisi Anne " projesi kapsamında uyuşturucuyla mücadelede, uyuşturucunun topluma verdiği zararlar, çocuklar ve gençlerin bağımlılık yapıcı madde kullanımını engellemek ve önlemek amacıyla kolluk kuvvetleri ile ihbar programı""UYUMA" hakkında Uzman Narkotik Polisi tarafından bilgilendirme ve bilinçlendirme semineri gerçekleştirildi.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, “NarkoRehber” projesi gereği İçişleri Bakanlığı tarafından çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçmek, vatandaşlarımızın ilgi ve alakasını, duyarlılığını artırmak amacıyla hayata geçirilen "Uyuşturucusuz Toplum Hepimizin Eseri Olacaktır" ve " En İyi Narkotik Polisi Anne " projesi kapsamında, 19.01.2022 tarihinde Çardak İlçe Müftülüğümüzün önderliğinde personelimize ve halkımıza yönelik "Uyuşturucusuz Toplum Hepimizin Eseri Olacaktır" ve " En İyi Narkotik Polisi Anne " konulu seminer düzenlendi.
Belediye konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde katılımcılar, bağımlılıkla mücadele konusunda sunumlar eşliğinde bilgilendirilme yapıldı. Seminer katılımcıların soruları ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli tarafından cevaplandırılması ve gençlerin bağımlılık yapıcı madde kullanımını engellemek ve önlemek amacıyla kolluk kuvvetleri ile ihbar programı""UYUMA" projesi hakkında bilgilendirme yapılarak sona ermiştir.
İlçe Müftü Vekilimiz Sinan Yılmaz tarafından Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personellerine hediye takdim edilerek kendilerine bu seminerde vermiş oldukları bilgilendirmelerden dolayı Teşekkür etti ve bu tür seminerlerin daha geniş kitlelere ulaşarak önümüzdeki uygun zamanlar da tekrar yapılması için çalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı. http://www.facebook.com/cardakilcemuftulugu/?ref=pages_you_manage