15.07.2020

İlçe Müftümüz Ahmet DEMİREL’ in 15 Temmuz mesajı

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı mücadelede  canlarını feda  edenler  başta olmak üzere bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyor; gösterdiği büyük cesaret ve direnişten dolayı aziz milletimize, çardak halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Rabbimiz! Milletimizi ve İslam ümmetini her türlü kötülükten, fitne-fesattan  ve ihanetten muhafaza eylesin.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün Birlik ve Beraberliğimize, Demokrasimize güç  katmasını diliyorum.

Rabbim her daim Yâr ve yardımcımız olsun.

Ahmet DEMİREL
                                                                                         Çardak İlçe Müftüsü