02.10.2023

Emekli İmamlara Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

Buldan  Müftülüğü olarak 2023 Yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle ilçemizde emekli olan tüm din görevlilerine İlçe müftüsü Sadık ERENBAŞ tarafından 28.09.2023 tarihinde  müftülüğümüz toplantı salonunda teşekkür belgeri takdim edildi.

İlçemizde uzun bir süre sonra  ilk kez düzenlenen etkinlikten emekli din görevlilerimiz memnuniyetlerini  dile getirdiler.

İlçe müftülüğümüz toplantı salonunda düzenlenen bu etkinliğe yaklaşık 23 emekli din görevlisinin katılımı ile büyük ilgi gören etkinliğe, İlçe Müftümüz Sadık ERENBAŞ konuşmasında emekli imamların ilçemizde ihtiyaç duyulan din hizmetlerindeki gayretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu ve kendilerine bu konuda teşekkürlerini iletti.  Bu tür etkinliklerrin devam edeceğini belirtti.