13.07.2016

BULDAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

İslam Dininin inançları ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek üzere kurulan Diyanet İşleri Başkanlığını ilçemizde temsil eden Müftülüğümüz, din hizmetlerini ve dini müesseseleri yönetir ve din görevlilerinin hizmetlerini düzenleyip denetler.

Müftülüğümüz 1 Müftü, 1 Vaiz, 2 Veri Hazırlama ve İşletme Memuru, 1 Şoför ve kadrosundan oluşmaktadır. İlçemizde 58 adet camide Din Hizmeti, 3 adet Kur'an Kursunda Yaygın Din Eğitim hizmeti veriilmektedir.

Müftülüğümüz Buldan İlçesinde,Dörteylül Mah. Nazım Çelebi Cad. No: 10 Posta Kodu : 20400 Buldan / Denizli adresinde hizmet vermektedir. Yeni yapmış olduğumuz binamızın 1. Kat Bodrum 2. Kat İşyeri 3. Kat Müftülük 4. Kat Lojman olmak üzere 4 Katlı, 4. Katı (Lojman) henüz inşaat halindedir.

Adres : Dörteylül Mah. Nazım Çelebi Cad. No: 10 20400 Buldan / Denizli