09.03.2020

GÖLBAŞI KUMRALI MEHMET ÜLKÜ 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU AÇILDI

Hayırsever merhum Mehmet Ülkü katkıları ile Gölbaşı kumralı Cami altında yaptırılan 4-6 yaş Kur'an kursu törenle açıldı.

Açılış törenine Buldan Kaymakamı Sn. Murat SARI, Belediye Başkanı Sn. Mustafa Fahri ŞEVİK, il müftüsü Sn. Mehmet AŞIK, ilçe müftüsü Sn. Yasin Sadettin YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Mehmet AKBABA, merhum hayırsever Mehmet ÜLKÜ'nün çocukları Sadık Ülkü ÜNLÜ Asuman UĞUR ilçe Protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Saygı ve duruşu ve isitkla marşımızın ardından açılış Kur'an-ı Kerimi, İlçe Müftüsü YILDIZ'ın ve İl Müftüsü Mehmet AŞIK'ın konuşmalarının ardından Akça 4-6 Yaş K.K. öğrencilerinin ilahi dinletisi izleyenlerden büyük beğeni ve alkış aldı. Programdan sonra hayırseverlere hediye takdimi yapıldı. Ardından Dualar ile açılışı yapılan kursun yapımında emeği geçen merhum hayırsever Mehmet ÜLKÜ adına ikramlar ve mevlid-i şerif okundu.

Açılış töreninde konuşan protokol üyeleri hayırsever Ülkü ailesine teşekkür ederek hizmete giren 4-6 yaş Kur'an kursu'nun Buldan'a hayırlı olmasını temenni ettiler.

Kumralı Camii Mehmet Ülkü 4-6 yaş Kur'an Kursu olarak hizmet verecek 40 çocuk kapasiteli 300 metrekare alanlı binada, 2 sınıf, oyun alanı, idare odası, mutfak, dinlenme odası bulunmaktadır.