22.11.2023

Kasım Ayı Aylık Mutad Toplantımızı Gerçekleştirdik

2023 Kasım ayı Personel Mutad Toplantısı merkez camilerimizden Garbıkaraağaç Caminde yapıldı. Bu ayki toplantımızda Denizli İl Müftümüz Sayın Abdullah PAMUKLU, İlçe Müftümüz Sayın Hüseyin SÖZEN, İlçe Vaizimiz Sabit KURT, cami görevlilerimizin katılımlarıyla gerçekleşti.

Toplantı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüz SÖZEN, açış konuşması yaparak katılımlarından dolayı İl Müftümüze teşekkür etti. İl Müftümüz PAMUKLU, camilerimizin toplumdaki yerinden bahsederek kendilerinin de küçüklükten itibaren camilerin içinde büyüdüğünü, din görevliliğinin önemi üzerinde dururken, “Bizim mesleğimizin emekliliği yok emektarlığı var” dedi. daha iyi din hizmeti ve eğitimi sunmak için neler yapabiliriz hakkında bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu.

Katılımlarından dolayı İl Müftümüz Sayın Abdullah PAMUKLU’ya teşekkür ederiz.