18.10.2023

MÜFTÜMÜZDEN EMEKLİLERE PLAKET TAKDİMİ

Müftülüğümüzden emekli olan personellerimiz bir araya geldi.

Düzenlenen programa daha önce emekli olan personellerimiz; İlçe Müftümüz Hüseyin SÖZEN, Şube Müdürümüz İsmail DAĞ, İlçe Vaizlerimizden Sabit KURT ve Emre ALTINTAŞ, Gökgözoğlu Cami İmam-Hatibi Vefa YATĞIN, Müezzin-Kayyımı Mehmet EKİNCİ ve yeni emekli olanlar bir araya geldiler.

Akalan Mahalle Çarşı Camii İmam-Hatibi Ali Rıza GÜNGÖR, Mescidönü Camii İmam-Hatibi Rifat KARACA, Bademli Mahalle Camii İmam-Hatibi Bekir DEMİR, Benlik Mahalle Camii İmam-Hatibi Salih GÜRSOY, Dedebağ Mahalle Camii İmam-Hatibi Süleyman DOYDAŞ, Ucarı Mahalle Tarım İşletme Camii İmam-Hatibi Mehmet ARGÜZ, Yazır Mahalle Çarşı Camii Müezzin-Kayyım Bekir İPEK ve Yazır Mahalle Çimenlik Camii İmam-Hatibi Şakir BAĞCAN da hazır bulundu.

Camiamıza sağladıkları değerli katkılarından ötürü plaketlerini takdim eden Müftümüz Hüseyin SÖZEN “Emeklilik hayatlarınız boyunca her birinize Rabbimden sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum” temennilerinde bulundu.

Program hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle sona erdi.