08.06.2023

Belediye Başkanımız Vekalet Kurbanını TDV' ye Verdi.

Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN kurban vekaletini TDV’ye verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de toplumun tüm kesimlerinden destek geliyor.

Bu kapsamda Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN’da kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ile bir araya gelen Acıpayam İlçe Müftüsü Hüseyin SÖZEN Türkiye Diyanet Vakfınca sürdürülen “2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu” hakkında bilgi verdi.

ŞEVKAN’ın vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İlçe Müftüsü Hüseyin SÖZEN, Belediye Başkanı Hulusi ŞEVKAN’a teşekkür ederek bağış makbuzlarını takdim etti.