02.06.2023

4-6 Yaş Kur'an Kurslarımızın Yıl Sonu ve Mezuniyet Etkinliği

Müftülüğümüzün organizasyonunda, Acıpayam Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize, İl Müftü Vekili Sayın Semih KESKİN, İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özgün TÜRKMEN, Belediye Başkanımız Dr. Hulusi ŞEVKAN, Serinhisar Müftüsü Faruk GÜNDOĞAN, kurum amirleri ve halkımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştik

Açış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Sayın Hüseyin SÖZEN ‘in ardından, İl Müftü Vekili Sayın Semih KESKİN’nin konuşmalarından sonra 4-6 yaş öğrencilerimizin, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa, sure, dua ve hadisi şerif ezberlerini okudular. Sonrasında birçok etkinlik yaparak gösterilerini tamamladılar. Ödül takdimlerinin ardından yemek ve pasta ikramı ile programımız sona erdi.