25.04.2023

4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencilerimizden Anlamlı Ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde İlçemiz Aşağı Mahalle 4-6 Yaş Kur’an Kursu’ndan Bilge Çocuklar ve Minik Kalpler sınıflarımız hocalarıyla birlikte İlçe Müftümüz Hüseyin SÖZEN’e ziyaret ederek, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladılar.

İlçe Müftümüzün çocuklara “Büyüyünce ne olmak istiyorsunuz?” sorusu üzerine büyük çoğunluğunun “Müftü olmak istiyoruz” diye cevap vermeleri, gelecek adına umutlu olduğumuzun bir göstergesiydi. Temsili olarak bazı minik öğrencilere makam koltuğunu bırakan müftümüz minik misafirleriyle yakından ilgilenerek ikram ve hediyelerini verdi.

Yıl sonu etkinliklerine Sayın Müftümüzü davet eden minik misafirlerimiz mutlu bir şekilde ayrıldılar.