Denizli Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Türkiye’nin her ilinde eş zamanlı olarak düzenlenen Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması Denizli’de Pamukkale Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Gülay Kaynak Sarıkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde..
Detay

Denizli'de, üç ayların müjdecisi olarak kabul edilen Regaip Kandili Özel Programı ile Pamukkale İlçe Müftülüğü'ne bağlı erkek yatılı Kur'an kurslarında hafızlığını tamamlayan 62 öğrenci için “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlendi.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Adalet Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği cezaevlerinde görevlendirilen ve Ceza İnfaz Kurumları'nda “Manevi Rehberlik Faaliyetleri" yürüten din görevlilerine yönelik seminerler düzenlendi.