Denizli Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Denizli İl Müftülüğü'nün Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan "Gençler Değerleriyle Buluşuyor Projesi" seminerleri başladı.
Detay

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle, Denizli İl Müftülüğü’nün Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun (ADRB) organize ettiği, İncilipınar Şehit Burhan Acar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla...
Detay

1 – 7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Denizi İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın eşi Hamiyet Aşık, Aile Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) Koordinatörü Vaiz Aliye Arslan, İl Vaizleri Tuba Erkol ile Ayşe Altutepe’den oluşan heyet, 1973 yılında Tekirdağ’da vatani görev yapmakta iken şehit olan Ahmet Abaş’ın ailesini ziyaret etti.
Detay

1 – 7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Denizli İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB), Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
Detay

“İl Buluşmaları” programı vesilesiyle Denizliye gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) vaizleri, KYK Manevi Rehberleri, Gençlik Koordinatörleri ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde görev yapan Din Görevlileriyle 22. 04.2018 Pazar günü Denizli İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nda bir araya geldi.
Detay

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle Denizli İl Müftülüğü Aile ve Dini ve Rehberlik Bürosu (ADRB) Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.