11.08.2017

İl Müftü Yardımcısı Yıgın, ‘Cami – Çocuk Buluşması’na Katıldı

Pamukkale İlçe Müftülüğüne bağlı Asmalıevler Camii'de "Cami-Çocuk Buluşması” programı yapıldı.

Düzenlen programa İl Müftü Yardımcısı Mehmet Yıgın, Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil, İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı Mehmet Demir, din görevlileri, öğrenci ve velileri katıldı.

İlçe Müftüsü Nihat Sevil açılış konuşmasında, “Çocuklarımız camilerimizi şenlendirdi. Camiler cemaatle güzelleşir ama çocuklarla daha güzelleşiyor. Burada bulunan öğrencilerimizden bir isteğim var. Anne ve babalarınıza bizlerden selam götürün ve kendilerine sizleri yaz Kur'an Kurslarımıza gönderdikleri için teşekkür ettiğimizi iletin” dedi.

İl Müftü Yardımcısı Mehmet Yıgın’da, “Okullar tatil olduktan sonra çocukların hem dini eğitimlerini almaları, çeşitli aktivitelerle kendinize çok büyük yatırım yapıyorsunuz. Hayatınızın en önemli konusu olan dini ve ahlaki bilgilerinizi artırmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Yüce Mevla, geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı, dinine, diyanetine, milletine bağlı olan ve onlara hayırlı hizmet edecek nesillerden eylesin." dedi.

Konuşmanın ardından, yaz Kur'an Kursu öğrencileri hazırladıkları programı icra ettiler.

Öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunularak program son buldu.

Yapılan program; Asmalıevler Camii, Göker Camii, Çarkıt Camii ve Mehmetçik Camii yaz Kur'an Kursu öğrencilerinin katılımlarıyla icra edildi.