27.03.2019

ÇİVRİL MÜFTÜLÜĞÜNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ

Yaşlılar Haftası kapsamında gerçekleştirilen programa İlçe Müftümüz Mevlüt Hakan ASAN Bey, Emirhisar Mahallesi Ulu Camii İmam Hatibi Fatih Alp Arslan ÖREN ve  Tuğlu Mahallesi imam Hatibi Yusuf ÇATALBAŞOĞLU katıldı.Düzenlenen tören Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.İlçe Müftümüz yaptığı konuşmasında, ‘Yaşlılarımızın bereket vesilesi olduğu, onlar sayesinde bela ve musibetlerin defolduğu vurgusunu yaptı.Hele ki anne babalarımız hayatımızın tam merkezinde olmalı ve asla yalnız bırakılmamalıdır’ dedi. Huzurevi sakinleri, Din görevlilerimizin okuduğu ilahi ve kasidelerle duygulu anlar yaşadı. İlçe Müftümüzün tek tek ilgilendiği yaşlılar, müftülüğün yaptığı ziyaretlerden memnun kaldıklarını belirtti.Emin Hoca Kuran Kursu öğrencilerinin katılımı ve ikramlarıyla gerçekleşen ziyaret , İlçe Müftümüzün yaptığı  duanın ardından sona erdi.