13.03.2020

MEVLİDİ NEBİ GENÇLİK BİLGİ YARIŞMASINA KATILAN ÖĞRENCİLERE TEŞVİK ÖDÜLÜ VERİLDİ

MEVLİDİ NEBİ GENÇLİK BİLGİ YARIŞMASINA KATILAN ÖĞRENCİLERE TEŞVİK ÖDÜLÜ VERİLDİ.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca Hz. Peygamber (s.a.v.) sevgisini ve örnekliğini canlı tutmak, Mevlid-i Nebi haftasına ilişkin bir farkındalık oluşturmak ve gençlere yönelik hizmetlerine ivme kazandırmak amacıyla ülke genelinde düzenlediği Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışmasına “O’nun Gibi Yaşamak” adlı kitabı okuyarak müracaat eden Tavas KYK’da ikamet etmekte olan Yüksekokul öğrencileri teşvik ve takdir amaçlı Türkiye Diyanet Vakfı Tavas Şubesince ödüllendirildi. İlçe Müftülüğümüzde düzenlenen programa Tavas Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Tekin KAZAK ve Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Görevlimiz Osman SOYLU' da katıldı.

Öğrencilerimize ödüllerini İlçe Müftümüz Metin ÇELEBİ takdim etti. Hediye takdiminden sonra İlçe Müftümüz Metin ÇELEBİ, misafirlerimizle hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçe Müftümüz yarışmaya katılımlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür etti.