14.03.2019

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104. YILDÖNÜMÜNDE MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE LİSELER ARASI ŞİİR EZBERLEME YARIŞMASI DÜZENLENDİ

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi anma etkinlikleri kapsamında Tavas Müftülüğünce İlçemizdeki Lİselerde öğrenim görev öğrencileri arasında Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiirini ezbere okuma yarışması düzenlendi.

14/03/2019 Perşembe günü Merkez Yeni Cami konferans salonunda düzenlenen yarışmada İlçe Müftü Vekili Mehmet KOÇ, Tavas HAB Cumhuriyet Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Neriman TÜFEKÇİ ve Merkez Aliağa Camii İmam-Hatibi Hasan YILDIZTEPE 'den oluşan komisyon, öğrencilerimizce okunan şiirleri değerlendirdi. Çanakkale ruhunu adeta yaşayarak içten ve coşkulu bir şekilde şiirlerini okuyan öğrencilerimizin gösterdiği yüksek performans sonunda İlçe birinciliğini Tavas Anadolu Lisesi 11/D sınıf öğrencisi Niyazi BABUŞCU, ikinciliği aynı okul öğrencilerinden Hatice Nur DÜDÜKÇÜ ve üçüncülüğü de Özay Gönlüm Fen Lisesi öğrencilerinden Ayşegül AKSU elde etti. Dereceye giren öğrencilerimiz Türkiye Diyanet Vakfı Yavas Şubesince  altın ile ödllendirilirken katılımcı tüm öğrencilere para ve kitap ödülleri verildi.