21.02.2019

DİN GÖREVLİLERİNE "BAĞIMLILIKLA MÜCADELE" SEMİNERİ​

Tavas İlçe Müftülüğünce her ay mutat olarak düzenlenen aylık personel toplantısı İlçe Müftüsü Hanifi ÖZLEN başkanlığında 18 Şubat Pazartesi günü İlçemiz Merkez Mestenağa Camiinde gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Denizli Valiliği (İl Müftülüğü) tarafından görenderilen talimatların değerlendirilmesine müteakip İlçe Müftüsü Hanifi ÖZLEN, Din hizmetlerinin en iyi şekilde vatandaşlarımıza ulaştırılması noktasında görevlilerimize telkin ve tavsiyelerde bulundu. Her ay bir konunun işlendiği toplantıda Şubat ayı için gündeme alınan "İdeal İmam Portresi" adlı çalışmasını İlçemiz Garipköy Mahallesi Yukarı Camii İmam-Hatibi Ramazan DEDE sundu. Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığımızca Antalya Manavgat İlçesinde gerçekleştirilen “Din Görevlileri Buluşması”na katılan İlçemiz Altınova Mahallesi Orta Camii İmam-Hatibi Umut KANA, katıldığı seminerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Son olarak Tavas Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce toplantıya katılan tüm Din Görevlilerine “Bağımlılıkla Mücadele” semineri verildi. Görsel sunum yapılarak düzenlenen seminerde bağımlılık yapan maddeler ve etkileri ile bağımlılığın önlenmesine ilişkin yapılabilecek çalışmalar anlatıldı. Seminer sonunda İlçe Müftüsü Hanifi ÖZLEN tüm katılımcılara teşekkür ederek konu ile ilgili gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.