31.01.2019

HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE PROJESİ

Camilerimizde geçen senelerde olduğu gibi bu sene de düzenlenen “Haydi çocuklar camiye” projesi kapsamında; sabah namazı dahil beş vakit namaza gelip, kuran ve dini bilgiler öğrenen çocuklarımıza hediye takdim edildi.
Programa Tavas İlçe müftüsü Sayın Hanifi ÖZLEN ve Murakıp Mehmet KOÇ'un katılımlarıyla düzenlendi. İkindi namazına müteakip düzenlenen programda İlçe Müftümüz cami cemaatine sohbet etti. Programda çocuklara hitap eden müftümüz “Sizi camide görmekten gurur duyuyorum, camiye gelirken, okul derslerinizi de ihmal etmeyin. Bize bu gururu yaşattığınız için teşekkür ederim. Mevlam sizi muvaffak eylesin” dedi. Program sonunda İlçe Müftümüz çocuklarımıza maddi ve manevi destek veren cemaatimize de teşekkür etti.