06.06.2023

2023 yılı Serinhisar 4-6 yaş Kur'an Kursları Kapanış Programı

|2023 yılı Serinhisar 4-6 yaş Kur'an Kursları kapanış programı yoğun bir katılımla icra edildi.|
📌Müftülüğümüzün organize ettiği programa İl Müftü yard. Hamide BELGRAT, Acıpayam Müftüsü Hüseyin SÖZEN, Daire Amirleri, Öğrenci velileri ve halkımız iştirak etti.
🎙️ Hacıtosunağa Cami İmam-Hatibi Safa ARİ'nin sunuculuğunu yaptığı program İlçe Müftüsü Faruk GÜNDOĞAN'ın açış hitabının ardından İl Müftü Yardımcısı Hamide BELGRAT’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.
⭐Öğrencilerimizin sunduğu ilahiler, dualar, Kuranı Kerim okuyuşları, oyunlar, semazen, mehteran takımı vb. gösteriler protokolden ve velilerden yoğun ilgi gördü.
Program hediye takdimi, hatıra fotoğrafı ve Müftümüz Sn. Gündoğan’ın hem Öğreticilere hem de velilere teşekkürünün ardından sona erdi.