10.02.2022

Şubat ayının mutad aylık ilçe müftüleri toplantısı Serinhisar müftülüğümüzün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İl müftüsü Mehmet AŞIK başkanlığında yapılan toplantı 19 ilçe müftüsünün yanısıra şube müdürlerinin de katılımıyla yatılı kuran kursumuz da başladı. Müftü AŞIK ve beraberindekiler verimli geçen toplantıdan ve nazik ev sahipliğinden dolayı müftü Faruk GÜNDOĞAN'a teşekkür ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

Toplantıdan sonra Çarşı camii'de kürsüden cemaate hitab eden müftü AŞIK içinde bulunduğumuz üç aylar ve bu aylarda ailece yapılacak güzel amellerin öneminden bahsettiler.
İlçemizde yapımı devam eden hizmet binamızın en kısa sürede tamamlanması için kendisinin de il müftülüğü olarak katkıda bulunduğunu ifade eden AŞIK serinhisarlı halkımızın da bu hayır merkezinin sahiplenerek kısa zamanda faliyete geçmesini umduklarını belirttiler.