01.11.2021

Serinhisar İlçe Müftülüğüne yeni atanan Sayın Faruk GÜNDOĞAN bugün görevine başladılar.

Hocamızın yeni görev yerinin kendisi ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını, hizmetlerinde başarı ve muvaffakiyetler elde etmesini yüce Allah'tan niyaz ederiz.

Hocamızı daha iyi tanımak amacı ile özgeçmişini sunuyoruz:
1991 yılında Trabzon/Araklı’da dünyaya geldi.

İstanbul’da İlkokul ve Ortaokulu tamamladıktan sonra 2004 yılında İstanbul Fatih Camii Yatılı Erkek Kuran Kursu’nda Hafızlığa başladı ve aynı dönemde Liseye giriş yaptı.

2006 yılında Hafızlığını ikmâl etti.

2008 yılında Liseden Mezun Oldu.

Ardından Arapça ve İslami İlimler alanında dersler gördü

2010 yılında İlahiyat Önlisans Programından mezun oldu ve Dikey Geçiş ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni örgün olarak kazandı.

Aynı yıl Samsun/İlkadım İlçesi Çiftlik Camii’ne Müezzin-Kayyım olarak atandı.

2014 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni başarıyla bitirdi.

2016 yılında Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezini 1.dönem kursiyeri olarak kazandı.

3 yıl eğitimin ardından 2019 yılında Yüksek İhtisas’ı başarıyla tamamladı ve 2019 Haziran’da İstanbul/Silivri Cezaevi Vaizliğine atandı.

Eylül 2019 ile Ekim 2021 yılları arası Afyonkarahisar İli Evciler İlçe Müftülüğü görevinde bulundu.

2020 yılında Pamukkale Üniversitesi İslami İlimler Enstitüsü Temel İslam Bilimler Anabilim dalı, Tefsir Bilim dalında yüksek lisansa başladı ve halen devam etmektedir.

1 Kasım 2021 tarihi itibariyle Denizli İli Serinhisar İlçe Müftülüğü görevine başladı.

Evli ve bir çocuk babası olan Sn. Gündoğan Arapça bilmektedir.