25.11.2018

Mevlid-i Nebi Haftası Dolayısıyla İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’ne Ziyaret

Denizli İl Müftülüğü, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret ederek, öğrencilerin hazırladığı Mevlid Kandili programına katıldı.

Lisenin konferans salonunda yapılan programa İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın eşi Hamiyet Aşık, İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lise Müdürü Hayrullah Akgün, İl Vaizi Aliye Arslan, Manevi Rehber İbrahim Işık, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Manevi Rehber İbrahim Işık, gençliğin delikanlılık olduğunu, fırtınalı bir dönem olduğunu bahsederek, İl Müftülüğü’nün her zaman gençlerin yanında ve her türlü sorunların çözümünde de hazır bulunduklarını söyledi.

İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat’da, “Gençlik demek; gelecek demektir, En kıymetli nimettir. Çok iyi değerlendirilmesi gerekir. Arşın gölgesinde gölgelenecek yedi sınıf insandan ikincisi, Rabbine ibadet eden gençtir. Peygamber Efendimiz’in (sav) etrafındaki ilk müslümanlardan 40 kişiden 23'ü gençlerden olmuştur.” dedi.