11.10.2018

ADRB’den ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ Etkinliği

1 – 7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Denizli İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) tarafından bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın eşi Hamiyet Aşık, İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat ve ADRB Koordinatörü Vaiz Aliye Arslan’ın katıldığı heyet; hafta dolayısıyla Kur’an kursu öğreticilerini  ziyaret etti.

Merkezefendi Müftülüğüne bağlı Ayanoğlu 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu ile Pamukkale Müftülüğüne bağlı Nene Hatun 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursularını ziyarette Hamiyet Aşık, “Camiler ve Din Görevlileri Haftanızı’ tebrik eder, kıymetli hocamızın şahsında din hizmetine ömürlerini adayan tüm din gönüllerimize Cenab-ı Hak’tan muvaffakiyet dilerim.” dedi.

İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat ise; Kur’an kursların geleceğimizin teminatı çocuklarımızda bıraktığı izleri anlatarak, “4-6 yaş grubu Kur’an kurslarına katılan 2018 – 2019 yılı eğitim ve öğretim yılının; öğrencilere ve öğreticilere başarılar diliyorum.” dedi.

Program heyetin öğrencilere çeşitli ikramların yapılmasıyla sona erdi.