06.07.2022

Müftü Aşık, Darıcalar Köyü Camii Açılış Programı’na Katıldı

Afyonkarahisar Dazkırı İlçe Müftülüğüne bağlı Darıcalar Köyü Camii açılışı Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa, Evciler Kaymakam Vekili Burak Gürbüz, Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, İl Müftü Yardımcıları Ramazan Özgün Türkmen ve Semih Keskin, İlçe müftüleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

2019 yılında gerçekleşen Denizli Bozkurt depreminde AFAD tarafından yıkımına karar verilen Darıcalar Köyü Camii hayırseverlerin desteği ile köy halkının katkıları sayesinde yeniden inşa edildi.

Programa katılan Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı Darıcalar Köyü Camii inşaatı yapımında emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür etti.

Yapılan dua sonrası caminin açılışıyla program sona erdi.