04.06.2022

Başkan Açık'tan Denizli İl Müftülüğüne Ziyaret

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)  Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık, Denizli İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Başta “Vekâletle Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı”  ve bir dizi etkinliklere katılmak üzere Denizli'ye gelen Başkan Açık, İl Müftülüğünü ziyaret ederek İl Müftüsü Mehmet Aşık'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Açık'ın ziyareti esnasında İl Müftü Yardımcıları Ramazan Özgün Türkmen, Semih Keskin, Hamide Belgrat ve şube müdürleri hazır bulundu.

Başkan Açık’ın bu nezaket ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Aşık, İl Müftülüğü ve TDV Denizli Şubesi iş birliğinde sürdürülen faaliyetler ve projeler hakkında Başkan Açık’a bilgi verdi.

Açık, TDV Denizli Şubesi'nce yapılan faaliyetlerden dolayı Müftü Aşık'a teşekkür ederek kendisine günün anısına hat sanatı tablosu hediye etti.