14.06.2021

Emekliye Ayrılan Başmüfettiş İbrahim Hatipoğlu'na Plaket Verildi

Diyanet İşleri Başkanlığının farklı kademelerinde görev yapan, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Başmüfettişi iken emekliye ayrılan İbrahim Hatipoğlu'na Denizli Müftülüğünde plaket takdimi yapıldı.
Rehberlik ve Teftiş Başkanı Fatih Mehmet Karaca tarafından Emekli Başmüfetiş Hatipoğlu'na gönderilen plaketi takdim eden Başmüfettiş Bekir Fındık yaptığı konuşmada "Rehberlik ve Teftiş Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Karaca’nın selamını İbrahim hocamıza iletmek istiyorum. İbrahim Hatipoğlu Hocamız her daim personelimize yönelik rehberlik yapmış, denetim veya teftiş için gerçekleştirdiği görevlerde her zaman bizlere de tecrübelerini aktarmıştır. Görev aldığı tüm unvanlarda başarı ile görev süresini tamamlayan hocamıza emeklilik hayatında da Teftiş Başkanlığı ve Müfettişler olarak başarılar dileriz" dedi.
Uzun yıllar hizmet ettikten sonra emekliye ayrılan Hatipoğlu, törende yaptığı konuşmada: "Mensubu olmaktan her zaman iftihâr ettiğim ve hâlen de gurur duyduğum DİB Teşkilatının, taşra, merkez ve yurtdışı hizmetlerinin muhtelif kademelerinde bir insan ömrü için uzun denebilecek süre bana hizmet imkânı lutfeden ve yüz akı ile tamamlamayı nasip eden Allah'a hamd olsun. Allah, bütün teşkilat mensuplarına bu nimetleri tatmayı ve yaşamayı nasib etsin İnşaallah. Söz konusu tarihte DİB Teftiş Heyetinden gelen Müfettiş arkadaşlarım marifetiyle bir vefâ örneği olarak Rehberlik ve Teftiş Başkanı değerli kardeşimin lutfettiği plâketi almaktan dolayı son derece mütehassıs olduğumu ve memnuniyetimi ızhâr eder, darısı hâlen görevde olan arkadaşlarıma olması niyâzıyla selâm ve saygılarımı iletiyorum. ALLAH' a emânet olunuz." dedi.
Denizli Müftülüğü Makamında gerçekleşen törende Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettiş yardımcıları Sami Karakele, Ahmet Kavut, Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, Müftü Yardımcısı Ramazan Özgün Türkmen, Şube Müdürü Cengiz Oruç hazır bulundu.