02.06.2021

Denizli Müftülüğünden ‘Bir Kitap Bir Umut’ Kitap Bağışı Kampanyasına Destek

Denizli Müftülüğü, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan  “Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağışı” kampanyasına destek verdi.

Türkiye geneli 81 ilde“Bir Kitap Bir Umut” kitap bağış kampanyasına Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları ve Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları olmak üzere kitap bağışı yaparak kampanyaya destek verdi.

Programa katılan Denizli İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özgün Türkmen, “Kitap kampanyasına Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve Türkiye Diyanet Vakfı Yayınlarımızın eserlerini hediye ederek destek veriyoruz. Bu bağış kampanyası ile Ceza ve Tevkifevleri Kütüphaneleri oluşturulup zenginleştirilecektir. Din görevlilerimiz ile birlikte 16 Haziran'a kadar devam edecek olan kampanyaya, inşallah desteklerimiz devam edecektir.” dedi.