02.07.2020

Müftü Sevil’den Veda Ziyareti

Denizli Pamukkale İlçe Müftüsü iken Ankara Müftülüğü İl Müftü Yardımcısı olarak atanan Nihat Sevil, İl Müftüsü Mehmet Aşık’a veda ziyaretinde bulundu.

Müftü Sevil’in ziyareti sırasında, İl Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Palabıyık, Ramazan Özgün Türkmen ve Hasan Canlı hazır bulundu.

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Mehmet Aşık, “Görev süresince başta Pamukkale İlçemize ve Denizlimize yaptığınız hizmet ve çalışmalarınızdan dolayı şahsınıza teşekkür ediyorum. Yeni görevinizde Cenâb-ı Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

İl Müftü Yardımcısı olarak atanan  Nihat Sevil ise, “Saygıdeğer İl Müftümüzle beraber beş yıl çalıştık ve bu sürede engin tecrübesinden istifade ettik. Çalıştığım görev süresince her zaman bizlere rehberlik eden İl Müftümüzle ve değerli müftü yardımcılarımızla koordineli çalışmalarda bulunduk.  Cenâb-ı Allah cümlemize, hayırlı vazifeler yapmayı nasip eylesin ve bizleri utandırmasın.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Müftü Aşık, Sevil’e günün anısına plaket verdi.