24.05.2019

Ezanı Güzel Okuma İl Finali Çamlık Camii’nde Yapıldı

Görevlileri Haftası münasebetiyle Erkek Din Görevlileri arasında Ezanı Güzel Okuma İl Final Yarışması Çamlık Camii'nde yapıldı.

Seçici kurul; İl Müftüsü Mehmet Aşık'ın başkanlığında, Çardak Müftüsü Ahmet Demirel, Çivril Müftüsü Mevlüt Hakan Asan ve Altıntop Camii İmam Hatibi Birol Güvenç'ten oluştu.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda, Pamukkale İlçesi'nden Müezzin Kayyım Mehmet Fatih Kayacan birinci, Merkezefendi İlçesi'nden Müezzin Kayyım Celalettin Sevimli ikinci, Babadağ İlçesi'nden İmam Hatip Sefa Yavaş üçüncü oldu.

Denizli il birincisi olan  Mehmet Fatih Kayacan  6 Temmuz 2019 tarihinde şehrimizde yapılacak olan bölge finalinde ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri jüri üyelerince verildi.

Çamlık Camii'nde düzenlenen programa İl Müftüsü Mehmet Aşık, Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülhamit Birışık, ilçe müftüleri, müftülük personeli, din görevlileri, dernek başkanı ve vatandaşlar katıldı.