23.05.2019

Etkili Hutbe Sunumu Hamzabey Camii’nde Yapıldı

Denizli İl Müftülüğünce Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Erkek Din Görevlileri arasında Etkil Hutbe Sunumu İl Finali Yarışması Hamzabey (Gürcan) Camii'nde yapıldı.

Seçici kurul; İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık’ın başkanlığında,  İl Müftülüğü Vaizi Osman Verim, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Öğretmeni Mehmet Keleş, Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ahmet Turan İzci ve  Bağbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mehmet Durmaz'dan oluştu.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda, Pamukkale İlçesi'nden Müezzin Kayyım Kazım Atik birinci, Tavas İlçesi'nden Müezzin Kayyım Ahmet Kenan Çavuşlu ikinci, Merkezefendi İlçesi'nden İmam Hatip Mehmet Arif Topuz üçüncü oldu.

Denizli il birincisi olan Kazım Atik 13 Temmuz 2019 tarihinde Afyonkarahisar'da yapılacak olan bölge finalinde ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri jüri üyelerince verildi.

Hamzabey Camii'nde düzenlenen programa müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.