20.03.2019

Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı, İl Müftülüğünü Ziyaret Etti

Bir dizi programa katılmak için Denizli'ye gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı ve eşi Ali İhsan Martı, İl Müftülüğü'nü ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Martı’nın İl Müftülük ziyaretine, Pamukkale üniversitesi  öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmed Ürkmez eşlik etti.

Müftülük  girişinde İl Müftüsü Mehmet Aşık ve eşi Hamiyet Aşık, İl Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Palabıyık, Hamide Belgrat ve daire personeli tarafından karşılanan Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı, daha sonra binada incelemede bulunarak İl Müftülüğü makamına geçti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Mehmet Aşık, Denizli'de din hizmeti alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme de bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Yardımcısı  Prof. Dr. Huriye Martı ise, ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, yapılan çalışmaları yerinde görme ve istişare etme fırsatı bulduğunu söyledi.

Daha sonra Başkan Yardımcısı Martı, müftülük personelinin odalarını ziyaret ederek, çalışanlarla sohbet edip, ailelerine selam götürmelerini söyledi.

Gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.