02.03.2020

GENÇLİK MERKEZİ'NDE PROGRAMLAR DEVAM EDİYOR

Pamukkale Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi'nde Üniversite öğrencilerine yönelik her hafta sohbetler devam ediyor.

Gençlerin birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları, birlikte iyi vakit geçirmeleri için açılan Gençlik Merkezi'nde her hafta cumartesi akşamı devam ediyor.

Her hafta İlçe Müftüsü, Öğretim Üyeleri ve vaizlerin katılımıyla yapılan sohbetler yoğun katılım ile gerçekleşiyor.

Pamukkale Üniversitesi'ne yakın Kınıklı Camii'nin altında açılan Gençlik Merkezi, Camii İmam Hatibi Suat Garcan'ın öncülüğünde çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Diyanet Gençlik Merkezi'nin bu haftaki konuğu Denizli İl Müftüsü Sayın Mehmet Aşık ve Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil oldu.

Müftü Aşık yaptığı sohbette gençliğin öneminden bahsetti, Kur'an-ı Kerim'den ve sünnetten örnekler verdi. İlim, ahlak ve ihsan konularına da değinen İl Müftümüz gençlerle bir arada bulunmanın memnuniyetini belirtti.

Program gençlere yapılan ikramın ardından sona erdi.