20.07.2019

GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ’NDEN HAYVAN BARINAĞINA ZİYARET

Pamukkale ilçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü'nün "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında  İlçe Gençlik Koordinatörü Nilda Arkan ve Kazım Kılıç öncülüğünde eğitim, çalışmalar ve sosyal faaliyetler devam ediyor.

Sosyal faaliyetler kapsamında Pamukkale Belediyesi ve Pamukkale İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü işbirliğinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’na bir gezi düzenlendi.

Düzenlenen gezide Diyanet Gençliği Yaz Lise Öğrencileri ile Yaz Kur’an Kursu’ndaki öğrenciler hayvan barınağı gezisinde bir araya geldi.

Barınaktaki görevli veteriner hekim tarafından tanıtım konuşmasının ardından öğrencilere barınak gezdirildi.

Dinimizin canlılara verdiği değer, hayvan sevgisinin dinimiz acısından yeri ve önemi, hayvanlara gösterilecek şefkat, merhamet ve onlara her türlü eziyetten uzak durmak gibi konularda öğrencilere bilgi verildi.