20.07.2019

TUNALI CAMİİ'DEN 15 TEMMUZ PROGRAMI

15 Temmuz 2016 da Fetö’nün gerçekleştirmek istediği darbe teşebbüsünden sonra tüm Türkiye’de 15 Temmuz, “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” ilan edildi.

Pamukkale İlçe Müftülüğü Tunalı Camii’nde yapılan Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına Pamukkale İlçe Müftü Vekili Semih Keskin, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve 15 Temmuz sinevizyonunun izlenmesinin ardından konuşma yapan İlçe Müftü Vekili Semih Keskin; bin yıldan beri bu topraklarda olduğumuzu, bizleri bu topraktan çıkarmak için içerden ve dışardan çeşitli hainlikler yapıldığını tarihten örnekler vererek öğrencilere ve davetlilere anlattı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı, yaz kursunda başarı sağlayan öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesi ve yapılan ikramın ardından sona erdi.