18.07.2019

PAMUKKALE GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NDEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Pamukkale ilçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü'nün "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında eğitim, çalışmalar ve sosyal faaliyetler devam ediyor.

Liselerde Yaz Kur'an Kursu Eğitimine devam eden öğrenciler, Pamukkale İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Denizli Asil Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü'nün destekleriyle izcilik faaliyetlerinde bulundu.

Pamukkale İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Nilda Arkan'ın öncülük ettiği doğa yürüyüşü kapsamındaki izcilik faaliyetlerinin ilk etabı Başkarcı İsrafil Deresi'nde yapıldı.

Koordinatör Nilda Arkan öğrencilere doğa sevgisi, doğayı koruma konuları hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Ayrıca yapılan faaliyette memnuniyeti yüzünden okunan öğrencilere çeşitli ikramlar da yapıldı.