18.07.2019

PAMUKKALE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NDEN PLATENARYUM GEZİSİ

Pamukkale ilçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü'nün "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında eğitim, çalışmalar ve sosyal faaliyetler devam ediyor.

Pamukkale Belediyesi ve Pamukkale İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü'nün ortaklaşa düzenlendiği planetaryum gezisinde, Diyanet Gençliği Yaz Lise Öğrencilerimiz ile Diyanet Yaz Kurslarımızdaki çocuklarımız Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi bünyesinde bulanan planetaryum (gezegen evi) da bir araya geldiler.

Planetaryumda bir araya gelen öğrenciler güneşin, yıldızların, gezegenlerin ve diğer gök cisimlerinin görüntülerini özel bir yansıtıcı ile bilgiler eşliğinde izlediler.

Bilimsel ve verimli bir etkinlik geçiren öğrencilerimiz ilk defa tecrübe ettikleri bu gezi için Pamukkale İlçe Müftülüğü'ne, Pamukkale İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Nilda Arkan'a ve Pamukkale Belediyesi'ne teşekkür ettiler.